BOJËRA DÉCOR, PRODUKTE SPECIFIKE DEKORATIVE, PLUHURA ME NGJYRË

 • VERNIK - BOJË CILËSIE TË LARTË
L'AQUA PAINT
VERNIK - BOJË CILËSIE TË LARTË

Përshkrimi

Pa aromë, bojë vernik hollimi me ujë, teknologjie të re, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Përdorimet

Zbatohet në dru, metal (alumin, galvanize, etj.) kartonxhes ose PVC. E përshtatshme për porta, dritare, dollape, mure, tavane, etj., dhe për çdo konstruksion druri apo metali. Propozohet veçanërishtë për dhoma fëmijësh, kopshte dhe çerdhe  fëmijësh, shkolla, spitale, etj.

Avantazhet

 • Zbatim i lehtë
 • Bardhësi dhe mulim I shkëlqyer
 • Nuk humbet llustrën për shumë vjet dhe nuk zverdhet kurrë

Mënyra e përdorimit

 • Parapërgatisni sipërfaqren e zbatimit në mënyrë që të jetë e thatë dhe e pastër, pa pluhura, vajra, ndryshk,pjes të kalbura, etj.
 • Zbatoni fillimisht astarin e ujit MARMOLINE L’ AQUA PRIMER  dhe lëjeni të thahet mirë. Në sipërfaqet e vjetra të lyera duhet të parapijë zmerilim i mirë.
 • Trazoni mirë dhe holloni me  10-20% ujë.
 • Zbatoni 2 shtresa me rul, penel ose pistolet.
 • Nuk këshillohet përdorimi në temperatura poshtë 10°C dhe mbi 40°C.
 • Veglat të cilat përdorët, pastrohen me ujë të nxehtë dhe sapun, menjherëpas zbatimit.

Standardet

 • Hollimi: 10 – 20% ndaj vëllimit me ujë.
 • Pesha specifike: 1,25 - 1,35 gr/ml (ISO 2811).
 • Viskoziteti: 180 – 220 s (Ford Cup No 4).
 • Mënyra e zbatimit: Rul, penel ose pistolet.
 • Tharja: 1-3 orë.
 • Rilyerje: Pas 4 – 6 orë.
 • Shndritshmëria në 60°: Shndritshmëria 75-85%, Saten 35-50%.
 • Ngjyra: Disponohet në llustër ose saten, me bazë të bardhë ose të tejdukshme dhe në numër të pa kufizuar nuancash, nëpërmijet sistemit të ngjyrimit DÉCOR TINTING  SYSTEM. 

Paketimi

Enë metalike 750 ml  dhe 2,5 lt.

Magazinimi

Produkti duht të mbrohet nga ngricat. Të magazinohet në temperature nga 5°C deri 35°C. Vulosni mire enën për përdorim të mëtjeshëm në të ardhme.

Konsumi

Rendimenti: 10 – 12 m²/ lt
Al flag