NGJITËS PLLAKASH - MERMERËSH, STUKO

  • SISTEM I PERFORMANCËS SË LARTË PËR PËRFORCIMIN E PLLAKAVE TË GURËVE NATYRORË
  • SISTEM I PERFORMANCËS SË LARTË PËR PËRFORCIMIN E PLLAKAVE TË GURËVE NATYRORË
POWER 2 SLAB
SISTEM I PERFORMANCËS SË LARTË PËR PËRFORCIMIN E PLLAKAVE TË GURËVE NATYRORË

Përshkrimi

Sistem i cilësisë së lartë me dy përbërës, për përforcimin e pllakave problematike apo shumë të holla dhe delikate të mermerit. Vjen në formë të bardhë (përbërësi A), i shoqëruar me rrëshirën e përshtatshme (përbërësi B). I bardhi është produkt performance të lartë, i profilizuar posaçërisht për mermerë me ngjyrë të hapur ose të bardhë, të ndjeshëm ndaj njollave.

Përdorimet

Avantazhet

Mënyra e përdorimit

Standardet

Paketimi

Magazinimi

Konsumi

Al flag