VEPRA
Works index katoikia lagonisi
APPLICATION OF MARMOLINE MONOSIS "ETICS" AND OF ACRYLIC PAINT FOR EXTERIOR USE FLYING COLOURS EXTERIOR IN A PRIVATE RESIDENCE IN LAGONISI/ATTICA-GREECE

Another "MARMOLINE MONOSIS" ETICS project in Greece has been completed, in a private residence in Lagonisi/Attica-Greece.

FK 201, FK 202, MST 11, SVR 1,5 MM, AQUATA 240 and FLYING COLOURS EXTERIOR high-quality materials, were used.

Works index athens school
APPLICATION OF FLYING COLOURS INTERIOR & FLYING COLOURS EXTERIOR IN THE 50th HIGH SCHOOL & 61st KINDERGARTEN OF ATHENS

The emulsion paint for interior use FLYING COLOURS INTERIOR and the acrylic paint for exterior use FLYING COLOURS EXTERIOR were used in the 50th High School and the 61st Kindergarten of Athens.

FLYING COLOURS INTERIOR is suitable for new surfaces, levelled or not with putty, made of plaster, concrete, gypsum board, cement board.  Also  for old, previously painted surfaces.

It has excellent leveling properties, producing a uniform matt velvet surface.

FLYING COLOURS EXTERIOR is suitable for any surface made of plaster, concrete, gypsum board, cement board or for old, previously painted surfaces.

It spreads easily, producing a matt, water resistant and vapour permeable surface.

Works index ekklisia kythnos
APLIKIM I BOJËS AKRILIKE PËR PËRDORIM TË JASHTËM FLYING COLOURS EXTERIOR NË NJË KISH TË KITHNOS

Boja akrilike për përdorim të jashtëm FLYING COLOURS EXTERIOR u aplikua në kishën e Shën Andonit në Kithno.

Works index ergo thermomonosis vrilisia
APLIKIM I SISTEMIT TË CERTIFIKUAR TË TERMOIZOLIMIT TË JASHTËM "MARMOLINE MONOSIS" NË PALLAT NË VRILISSIA
Edhe një vepër termoizolimi të jashtëm, me sistemin e certifikuar "MARMOLINE MONOSIS", u kompletua në një pallat në Polihini.
Works index ecovougioukas
APLIKIM I SISTEMIT TË CERTIFIKUAR TË TERMOIZOLIMIT TË JASHTËM "MARMOLINE MONOSIS" NË PALLAT NË POLIHINI

Edhe një vepër termoizolimi të jashtëm, me sistemin e certifikuar "MARMOLINE MONOSIS", u kompletua në një pallat në Polihini.

Falenderojm brigatë e certifikuar EcoVougioukas për besimin.

Works index decor oropos
APLIKIM I BOJËS AKRILIKE PËR PËRDORIM TË JASHTËM FLYING COLOURS EXTERIOR NË BANES NË OROPO TË ATTIKËS

Boja akrilike për përdorim të jashtëm FLYING COLOURS EXTERIOR u aplikua në një banes në Oropo të Attikës.

Works index gymnastirio paros
APLIKIM I SISTEMIT TË CERTIFIKUAR TË TERMOIZOLIMIT TË JASHTËM "MARMOLINE MONOSIS" NË PALESTRËN PUBLIKE MARPISSAS NË PARO

Edhe një vepër termoizolimi të jashtëm, me sistemin e certifikuar "MARMOLINE MONOSIS", u kompletua. 

U përdorën materialet e provuara me cilësi të shkëlqyer MARMOLINE FK 201 dhe  MARMOLINE FK 202 për ngjitjen dhe mbulimin e pllakave izoluese, në kombinim me rrjetën e përshatatëshme xhamore dhe astari MARMOLINE MST 11

Suvaja e jashtme që u përdor është suvaja rrëshinore antipenetruese MARMOLINE SVR 3mm.

Works index sovades chalandri
APLIKIM I SISTEMIT TË SUVAVE SV 1, SV 2, SV 3 NË NDËRTIMIN E KOMPLEKSIT TË BANESAVA BASHKËKOHORE NË HALANDRI, ATTIKË

Aplikim sistemi suvash SV 1, SV 2, SV 3 me instalim siloje (SV 1 spruco, SV 2 bazë, SV 3 fino) në ndërtimin e kompleksit të banesave bashkëkohore në Halandri, Attikë. Grupi Vlachogianni edhe njëherë besoj MARMOLINE dhe produktet e saj.

Works index dei komotini
APLIKIM BOJE IZOLUESE ELASTOMERE SUPER PAINT NË NDËRTESAT E DEI NË KOMOTINI

Boja izoluese elastomere e cilësis të lartë SUPER PAINT u aplikua në ndërtesat e DEI në Komotini.

SUPER PAINT, kombinon cilësit e hidroizoluesit dhe të bojës në një product, pa pasur nevoj të rilyhet me bojë tradicionale akrilike.

Works index xylokastro new
APLIKIM I SISTEMIT TË CERTIFIKUAR TË TERMOIZOLIMIT TË JASHTËM "MARMOLINE MONOSIS" NË BANES NË KSILOKASTRO

Edhe një vepër termoizolimi të jashtëm, me sistemin e certifikuar "MARMOLINE MONOSIS", u kompletua. 

U përdorën produktet e provuara me cilësi të shkëlqyer dhe të certifikuara MARMOLINE FK 201 dhe  MARMOLINE FK 202  për ngjitjen dhe mbulimin e pllakave termoizoluese, në kombinim me rrjetën xhamore të përshatëshme dhe astari MARMOLINE MST 11

Plakat termoizoluese janë MARMOLINE EPS  prej polistiren graffiti të përfryër dhe suvaja e jashtme e cila u përdorë është suvaja rrëshinore, antipenetruese MARMOLINE SVR 1mm.

Back top
Al flag