TË REJA
Works index seminario kouremenos
U krye me sukses të Martën 7 mars 2017, seminari informativ i cili u krye në dyqanin e bashkëpuntorit tone, Zotit Kuremeno në Aharne, Attikë. Seminari përmbante inforimim mbi produktet MARMOLINE...
Works index patiti agrinio
Prezantimet e MARMOLINE vazhdohen me sukses, këtë javë në Agrinio. Falemnderojm klientin tonë, Zotin Jani Galata, për besimin.
Works index foitites xanthi
MARMOLINE ju dha material të gjithë pjesmrrësve të evenimentit “1st Paper Bridge Challenge”, gjithashtu dhe antarve të skuadrës fitimtare. “1st Paper Bridge Challenge” përbën konkursin e Parë...
Works index seminario korinthou
U krye me sukses të Mërkurën, 30 Nëntor 2016, seminari informative I cili u zhvillua në Dhomën e Korinthis, me bashkëpunimin e Shoqatës të Hidraulikve të Korinthit dhe MARMOLINE. Seminari...
Works index parousiasi malakasa
Prezantimet e MARMOLINE vazhdohen me sukses në isntalacionet e saj në Poidhendri, Attikë. Prezantimi u përqëndrua mbi sistemin e termoizolimit të jashtëm MARMOLINE MONOSIS, mbi çimenton...
Works index 17o
Me sukse u krye Knferenca e 17 Kombëtare e Betonarmes e cila u mbajt midis 10 dhe 12 Nëntorit 2016 në Qendrën e konferencave Velidhio në Selanik me pjesmarrjen e NORDIA – MARMOLINE. Rinovojm...
Back top
Al flag