TË REJA
Works index 17o sinedrio skyrodematos final
Konferenca do të zhvillohet në qendrën e konferecave Velidhio në Selanik, nga data 10 deri të shtunën 12 nëntorë 2016.
Works index theoxaris pallini
Vazhdohen me sukses prezantimet e sistemit të termoizolimit të jashtëm MARMOLINE MONOSIS, gjithashtu dhe të çimentos dekorative të patinimit MARMOLINE VELVET DECO. Falemnderojm klientin...
Works index decor ptolemaida
Në dyqanin e bashkëpuntorit tone ri Afi Lefkopuli në Ptolemaidha do të gjeni produkte cilësie të lartë MARMOLINE: bojra dhe produkte Dekorative. 
Works index lexaina
Në dyqanin e shitjes së materialeve të ndërtimit dhe bojrave të bashkëpuntorit tone të ri Dhimitri Gjeorgakopulu në Lehena të Ilias, mund të gjeni të gjitha produketet e cilësis së lartë të MARMOLINE.
Works index seminario tuv malakasa
Me sukses u zhvillua të marten 19 Korrik 2016, pjesa praktike e programit të trajnimit të TÜV AUSTRIA HELLAS «Hidroizolim, Termoizolim ndërtesash dhe zgjidhje komplekse problemesh hidrotermike...
Works index parousiasi ioannina
Prezantimet e MARMOLINE vazhdohen me sukses, këtë javë në Janinë, në biznesin AFI GIZA.
Back top
Al flag