Αεροφωτογραφία εγκαταστάσεων marmoline

20 Νοεμβρίου 2020

Building Material Awards 2020, Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για τον όμιλο Nordia

ΧΡΥΣΟ στην κατηγορία Πρόσθετα Σκυροδέματος με το το Chryso Optima 145

κέρδισε η Nordia Marmoline στα Building Material Awards και έρχεται να επιβεβαιώσει την έμφαση που δίνει η εταιρία στην καινοτομία, στην τεχνική υπεροχή και στην εξοικονόμηση κόστους, και πόρων.

CHRYSO Optima ®145

Ο καινοτόμος ρευστοποιητής για αυτοσυμπυκνούμενο σκυρόδεμα χωρίς τη χρήση ρυθμιστή ιξώδους. έχει τεχνική υπεροχή όσον αφορά στην παραγωγή Αυτοσυμπυκνούμενου Σκυροδέματος, στην παραγωγή σκυρόδεματος παρατεταμένης εργασιμότητας >2ωρών σε θερμά κλίματα και στην παραγωγή σκυροδέματος με απαιτήσεις κατακόρυφης άντλησης ύψους >50m.

Σε εργαστηριακές δοκιμές αλλά και σε αρκετά έργα υποδομής ο CHRYSO  Optima ®145 υπερτερεί σε σχέση με τους υπερρευστοποιητές πολυκαρβοξυλικής βάσης και προσδίδει στο σκυρόδεμα:

  • Παρατεταμένη διατήρηση της εργασιμότητας που επιτρέπει ευελιξία στην κατασκευή.
  • Ευκολία στην άντληση εξαιτίας του χαμηλού ιξώδους σε μεγάλους ρυθμούς διάτμησης.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ και Νικητής της Κατηγορίας, στην κατηγορία Πολυμερή Δομικά Υλικά – Ρευστά Πολυμερή ανακηρύχθηκε το SVR GRANITE LOOK στα Building Material Awards, επιβεβαιώνοντας την έμφαση που δίνει η Nordia Marmoline στην καινοτομία, στην τεχνική υπεροχή και στην εξοικονόμηση κόστους και πόρων.

Το Marmoline SVR GRANITE Look είναι έγχρωμος παστώδης ρητινούχος γρανιτοσοβάς τελικής επικάλυψης. Περιέχει κόκκους γρανίτη και δίνει όψη ακατέργαστου γρανίτη.

Οφέλη στις κατασκευές:

– εξοικονόμηση φυσικών πόρων

– κατασκευή έως και κατά 87% ελαφρύτερη,

– πολύ χαμηλότερο κόστος επενδύσεων

– απλοποιημένη εργασία,

– εξαιρετική αισθητική

– θερμομόνωση, προστασία του μικροκλίματος των εσωτερικών χώρων (σε περίπτωση εφαρμογής συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης).